ایستگاه زبان

روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی

روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی

نحوه یادگیری زبان انگلیسی با کمک روش‌های هیپنوتیزم و یادگیری زبان انگلیسی فقط در ۲۰ روز را از این مقاله یاد نخواهید گرفت. اما ما به شما خواهیم گفت که از چه ویژگی‌های روانی می‌توان برای یادگیری موثرتر و سریع‌تر زبان انگلیسی به کمک روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی استفاده کرد. این تکنیک‌ها نه تنها به سلامت روان شما آسیبی نمی‌رساند، بلکه یادگیری و به خاطر سپردن اطلاعات جدید را بسیار آسان‌تر می‌کند.

 

اثر هایلایت یا اثر انزوا

یک پدیده روانشناختی در این واقعیت نهفته است که ما چیزی را که در پس زمینه دیگر اشیاء مشابه خودنمایی می‌کند، کاملاً به یاد می‌آوریم. مثلاً وقتی در خیابان راه می‌روید، ده‌ها نفر از آنجا عبور می‌کنند. در عصر بعید است عابران با کت و شلوار اداری یا لباس‌های معمولی را به یاد بیاورید، اما حداقل تا چند روز یک دختر عجیب و غریب با لباس پاره و عجیب و موهای با رنگ سبز روشن را فراموش نخواهید کرد.

به هر حال، این روش به طور فعال توسط رسانه‌ها برای دستکاری آگاهی ما استفاده می‌شود که ما می‌توانیم برای روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی از آن استفاده کنیم. بنابراین، گاهی اوقات برخی از رویدادهای بی‌اهمیت با کمک گزارش‌های جالب، عکس‌های تاثیرگذار در مقیاسی بی‌سابقه افزایش می‌یابند.

نحوه استفاده از این روش: فرض کنید کلمه‌ای دارید که نمی‌توانید آن را به خاطر بسپارید، مانند comb (شانه). سعی کنید این کلمه را در مجموعه‌ای از کلمات متضاد جاسازی کنید. برای خود لیستی از ۹ کلمه در مورد موضوع “غذا” (یا هر موضوع دیگری که مربوط به زیبایی نیست) یادداشت کنید و آخرین کلمه را comb بنویسید. حالا این ده کلمه را همانطور که عادت کرده‌اید یاد بگیرید. خواهید دید که کلمه “متضاد” شانه در ابتدا به خاطر سپرده شد و محکم در حافظه ماندگار شد. بنابراین می‌توانید تمام کلماتی را که اغلب با آنها برخورد می‌کنید، اما نمی‌توانید به خاطر بسپارید را یاد بگیرید.

علاوه بر این، می‌توانید از این شیوه به روش‌های دیگری به غیر از روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی استفاده کنید، وظیفه اصلی در این مورد این است که فرآیند یادگیری را به یاد ماندنی کنید، از پیشینه تکنیک‌هایی که قبلا استفاده کرده‌اید متمایز شوید.

نحوه تمرین و تلاش كردن:

  • عباراتی را که می‌خواهید یاد بگیرید، زیر آن خط بکشید یا هایلایت کنید. ساده‌ترین و در عین حال موثرترین تکنیک. و برخی از زبان شناسان به شما توصیه می‌کنند که با قلم رنگی بنویسید یا واژگانی را که برای شما جدید است یا کلماتی که املای آنها را نمی‌توانید به خاطر بسپارید با رنگ‌های شاد و جذاب چاپ کنید. مغز با کمال میل اطلاعات چشم نواز را درک می‌کند.
  • کلماتی را که یاد می‌گیرید با صدای بلند بخوانید. این روش توسط بسیاری از زبان شناسان توصیه می‌شود. به یاد داشته باشید، به عنوان یک قاعده، هنگام مطالعه کلمات، آنها را در ذهن خود تلفظ می‌کنیم یا به آرامی آنها را زیرلب بیان می‌کنیم. اگر سعی کنید به روشی جدید یاد بگیرید، حافظه به سرعت مطالب را یاد می‌گیرد.
  • در یک مکان غیر معمول مطالعه کنید. روانشناسان استفاده از این روش را هنگام آماده شدن برای امتحان توصیه می‌کنند. بنابراین، اگر مطالب را در محیطی غیرعادی برای خود مطالعه کنید، حتی اگر اتاق دیگری در آپارتمان شما باشد، بهتر آموخته می‌شود. حتی بهتر است برای مطالعه زبان انگلیسی در طبیعت بروید. طبق مطالعات، مشاهده طبیعت باعث افزایش توجه و تمرکز می‌شود. پس چشم از مانیتور بردارید و در نزدیکترین پارک به یادگیری زبان انگلیسی بروید.
  • آنچه را که یاد می‌گیرید بکشید. این روش مخصوصاً برای مبتدیانی که نیاز به تسلط بر واژگان پایه دارند بسیار مناسب است. کلمه‌ای را که یاد می‌گیرید بکشید، مثلاً در کنار کلمه چتر یک چتر بکشید، کنار در – یک در.

روانشناسی یادگیری زبان

اثر مخاطب

این اثر روانی برای هر کسی متفاوت عمل می‌کند که میتوان در روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی از آن استفاده کرد. به عنوان مثال، برخی افراد بی سر و صدا در یک دفتر جداگانه کار می‌کنند، جایی که هیچ کس آنها را تماشا نمی‌کند، جایی که “مخاطب” وجود ندارد. برخی دیگر، برعکس، زمانی فعال می‌شوند که با همکاران و رئیس در یک اتاق باشند، یعنی در واقع در دید کامل مخاطب کار می‌کنند.

نحوه استفاده: ابتدا تعیین کنید که آیا حضور افراد نزدیک به شما انگیزه می‌دهد یا برعکس، با حضور آنها راحت نیستید. بر این اساس، می‌توانید سازنده ترین راه را برای یادگیری زبان انگلیسی انتخاب کنید. بنابراین، اگر عاشق روحیه رقابت هستید و از اشتباه کردن گاهی در جمع نمی‌ترسید، به مطالعه زبان انگلیسی در دوره‌های گروهی بروید. اگر حضور مخاطب شما را گیج می‌کند، زبان را با یک معلم خصوصی یا خودتان به صورت خودآموز مطالعه کنید.

 

تأثیر کاریزما یا تأثیر دکتر فاکس

این پدیده بسیار جالبی است برای روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی که اغلب توسط فروشندگان، مدیران فروش، بازاریابان و سایر افرادی که می‌خواهند چیزی به شما بفروشند استفاده می‌شود. نتیجه این است که کاریزمای شخصی که چیزی به شما می‌گوید بسیار مهمتر از چیزی است که او می‌گوید. یعنی یک فروشنده جذاب می‌تواند به راحتی یک جنس بُنجل و بی ارزش به شما بفروشد، حتی اگر برای خرید ماست به فروشگاه آمده باشید.

نحوه استفاده: تمام اطلاعات مربوط به یادگیری زبان انگلیسی که به دست شما می‌رسد را با دقت مطالعه کنید. چندین سال است که ما شاهد تمایل فروشندگان ماهر به فروش محصولات بی‌ارزش به کسانی هستیم که می‌خواهند انگلیسی یاد بگیرند. یک روش فوق العاده برای یادگیری ۹۹۹ کلمه در ۳۰ دقیقه، یک دوره انگلیسی ۳۰ روزه و غیره. این افراد. آنقدر جالب صحبت می‌کنند که می‌خواهید یک “سوپر قرص برای مشکلات زبان انگلیسی” دیگر بخرید و همه مشکلات را در یک لحظه حل کنید. در این لحظه باید تاثیر دکتر فاکس را به یاد بیاوریم و به این فکر کنیم که آیا ارزش دارد سخنان زیبا را باور کرد؟ یک ضرب المثل روسی میگه “هر چه می‌درخشد طلا نیست“.

 

اثر تألیف

این ویژگی روانشناختی دقیقاً در بزرگسالان به بهترین وجه آشکار می‌شود و در این واقعیت است که شخص مطالبی را که خود ساخته است به بهترین وجه به خاطر می‌آورد. به عنوان مثال، اگر شما یک انشاء بنویسید، آن را بهتر از خواندن متن شخص دیگری به خاطر خواهید آورد. و همه به این دلیل است که در فرآیند ایجاد یک مقاله، مغز شما فعالانه کار می‌کرد و اطلاعات در حافظه شما ذخیره می‌شد.

نحوه استفاده: این شیوه را می‌توان هنگام یادگیری کلمات جدید یا ساختارهای دستور زبان استفاده کرد. به عنوان مثال، شما باید ۷ کلمه جدید را یاد بگیرید. با آنها داستان بسازید و آنها را به خوبی به خاطر خواهید آورد. مطلوب است که هم داستان و هم مثال‌ها به شما مربوط باشد یعنی خودتان هم نقشی در داستان داشته باشید، عبارات سخت و عجیب را کنار بگذارید این یک روش جالب برای روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی هست.

 

اثر اقدام در حال پیشرفت

این پدیده این است که ما اقدامات ناقص را بهتر از انجام شده‌ها به یاد می‌آوریم. یعنی اگر کاری را تا آخر انجام ندادید و حواس‌تان پرت شد، بعد از مدتی کاملاً به یاد خواهید آورد که چه کار می‌کردید. اگر موضوع را به پایان رساندید و تنها پس از آن به کار بعدی بروید، پس از مدتی حافظه، خاطرات مورد اول را پاک می‌کند. به همین دلیل است که در مدرسه و دانشگاه تمام اطلاعات ما بلافاصله پس از امتحان ناپدید شد.

نحوه استفاده: برای اینکه اطلاعات فراموش نشود، باید با شما در ارتباط باقی بماند. یعنی حتی اگر به سطح مطلوبی از دانش زبان رسیده باشید، نمی‌توانید از یادگیری زبان انگلیسی دست بکشید. به عنوان مثال، به تماشای فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی ادامه دهید تا واژگان مدرن را از آنجا یاد بگیرید، کتاب‌های انگلیسی بخوانید تا فراموش نکنید که چگونه جملات انگلیسی به درستی ساخته می‌شوند.

 

قانون بهره

ما فکر می‌کنیم بحث با این قانون دشوار است. در واقع، ما به راحتی آنچه را برای ما جالب است به یاد می‌آوریم. به عنوان مثال، ما می‌توانیم به راحتی خرید نان را فراموش کنیم، اما می‌توانیم محتوای سریال مورد علاقه خود را حتی اگر نیمه شب از خواب بیدار شویم، بگوییم.

نحوه استفاده: فقط شما می‌توانید انگلیسی را جالب و جذاب کنید. برای این کار، روش‌هایی را برای مطالعه زبان انگلیسی انتخاب کنید که از آن لذت می‌برید. به عنوان مثال، می‌توانید انگلیسی را با فیلم فرندز برای یادگیری زبان یاد بگیرید.

 

قانون آغاز و پایان

طبق این قانون روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی، هنگام مطالعه هر مطلبی، بلوک اول و آخر اطلاعات را بهتر از همه به یاد می‌آوریم. واقعیت این است که بلوک بعدی اطلاعات درک بلوک قبلی را بدتر می‌کند و در عین حال هر بلوک قبلی درک بلوک بعدی را بدتر می‌کند. به عنوان مثال، اگر متنی را بخوانید که در آن هیچ رویداد غیرعادی روشنی اتفاق نیفتد، ابتدا و پایان آن را به بهترین نحو به خاطر خواهید آورد.

روش استرلیتز مبتنی بر این قوانین است. این نام تکنیک فوق العاده‌ای است که شما مهمترین اطلاعات را در ابتدا و انتهای مکالمه ارائه می‌دهید. به عنوان مثال، اگر از پیشخدمت بخواهید چند غذا را به شما توصیه کند، در بیشتر موارد اولین یا آخرین غذا را انتخاب کنید. مراقب باشید: برخی از رستوران‌داران به خوبی از این قانون آگاه هستند و پیشخدمت‌ها را مجبور می‌کنند تا غذاهای مانده را اول و آخر نام ببرند تا سریع‌تر به مهمانان بفروشند.

نحوه استفاده: ابتدا می‌توانید بلوک‌های اطلاعات را جدا کنید تا یکی پس از دیگری نمایان نشوند. به عنوان مثال، ۱۰ کلمه جدید را در صبح یاد بگیرید، به محض اینکه از خواب بیدار می‌شوید، اولین اطلاعاتی که وارد مغز می‌شود به خوبی به خاطر سپرده می‌شود. مطالعه چیزی قبل از خواب نیز موثر است. آخرین بلوک اطلاعات دریافت شده در آن روز در حافظه ذخیره می‌شود. ثانیاً می‌توانید درس انگلیسی خود را طوری ترتیب دهید که مهم‌ترین تمرین‌ها در ابتدا و در انتها باشد.

 

پارادوکس انتخاب

مطمئناً همه شما در مورد این پدیده روانشناختی شنیده‌اید حال بیاید برای روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی از آن استفاده کنیم. هر چه دامنه انتخاب وسیع‌تر باشد، انتخاب دشوارتر است. به عنوان مثال، شما به یک کافه آمدید و تصمیم گرفتید دسر سفارش دهید. منو را باز می‌کنید به این امید که به سرعت چیزکیک مورد علاقه خود را پیدا کنید اما ۲۰ نوع از این خوراکی لذیذ را مشاهده می‌کنید. و در کنار آن به طور جذابی یک مدل “شیرینی ناپلئونی” ساده نمایش داده شده. روانشناسان می‌گویند که در بیشتر موارد شما “شیرینی ناپلئونی” را انتخاب می‌کنید و نمی‌خواهید انواع مختلفی از چیزکیک‌ها را امتحان کنید.

نحوه استفاده: موقعیت انتخابی مشابهی دائماً برای زبان آموز انگلیسی ایجاد می‌شود. ابتدا باید راهی را برای یادگیری زبان انتخاب کنید. به محض اینکه به این موضوع پرداختیم، با انتخاب دیگری روبرو هستیم. اگر تصمیم دارید با یک معلم درس بخوانید، باید کلاس خصوصی مکالمه زبان انگلیسی را انتخاب کنید. اگر خودآموخته هستید، باید منابعی را برای یادگیری انتخاب کنید و صدها مورد از آنها در اینترنت وجود دارد.

ترفندهایی برای یادگیری زبان انگلیسی

تأثیر انتخاب انجام شده

شما قبلاً انتخاب کرده‌اید و اکنون مهم است که در دام فریبنده تبلیغات جذاب نیفتید. ما همیشه با غیرت از چیزی که خودمان انتخاب کرده‌ایم دفاع می‌کنیم. کفش‌هایی با پاشنه‌های ناخوشایند (تو چیزی نمی‌فهمی، خیلی بامزه‌اند!)، محل کار نفرت‌انگیز (منظورت چیه، من درآمد خوبی دارم!) و غیره. آنقدر برای ما سخت است که از عادت‌ها، چیزها و باورهای قدیمی خودداری کنیم که خودمان زندگی‌مان را خراب می‌کنیم.

چگونه از آن استفاده کنیم: ما به اعتقادات خود در مورد یادگیری زبان انگلیسی به همان اندازه که به کفش های پاشنه ۱۵ سانتی متری زیبا اما ناراحت کننده چسبیده‌ایم، می‌چسبیم. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم از این اثر روانی استفاده نکنید بلکه با آن مبارزه کنید. اگر هنوز یک فرهنگ لغت را در جیبتان نگه می‌دارید و قواعد دستور زبان را با عشق جمع می‌کنید، باید کلیشه‌های منسوخ شده را در مطالعات خود کنار بگذارید و سراغ روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی بروید.

 

اصل اولویت اول

روان ما به گونه‌ای تنظیم شده است که بیشتر از همه به اطلاعاتی که ابتدا دریافت کرده‌ایم اعتماد داریم. حتی اگر پس از آن اطلاعات قابل اعتماد و مفیدتری پیدا کنیم، مغز ما از پذیرش آن امتناع می‌کند. واقعیت این است که ارزیابی فوری قابلیت اطمینان اولین اطلاعات دریافتی تقریباً غیرممکن است، بنابراین ما آن را صادقانه می‌پذیریم. و پس از آن بسیار دشوار است که نگرش خود را زیر سوال ببرید و آنها را تغییر دهید.

نحوه استفاده: منابع یادگیری و معلم زبان را با دقت انتخاب کنید. بنابراین، یک معلم بی‌صلاحیت یا یک کتاب درسی بی‌کیفیت می‌تواند اطلاعاتی نادرست به شما بدهد و این اطلاعات محکم در ذهن شما می‌نشیند و یادگیری مجدد همیشه دشوارتر از یادگیری اولیه است.

برای مثال، معلمان ما اغلب با دانش‌آموزانی مواجه می‌شوند که اشتباه تلفظ می‌کنند. بازآموزی آنها بسیار دشوار است، زیرا در مدرسه تلفظ اشتباهی را به آنها آموزش می‌دادند که به حافظه آنها سپرده شد.

 

روش تداعی یا یادگاری

حتما در مورد این روش یادگیری لغات جدید شنیده اید. Mnemonics (یادگاری) توسط قهرمانان جهان در حافظه استفاده می‌شود. افرادی که اطلاعات را در حجم فوق العاده بزرگ به خاطر می‌آورند. این روش شامل این واقعیت است که هنگام یادگیری یک کلمه جدید، ارتباطی با آن انتخاب می‌کنید که به یادآوری اطلاعات کمک می‌کند.

نحوه استفاده: Mnemonics متفاوت عمل می‌کند. ابتدا می‌توانید کلمات انگلیسی را با کلمات فارسی مرتبط کنید مثل روش‌های کدینگ یادگیری لغت.

در مرحله دوم، می‌توانید تداعی‌های بصری را امتحان کنید. کلمه ring (حلقه) را یاد بگیرید و رینگ ماشین که مثل حلقه گرد هست را تصور کنید.

می‌توانید روش اتاق رومی را که ژولیوس سزار از آن استفاده می‌کرد را برای روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی امتحان کنید. این تکنیک کمی عجیب به نظر می‌رسد، اما اندی بل، قهرمان حفظ جهان، از آن استفاده می‌کند، پس آن را بررسی کنید، شاید برای شما مفید باشد. ۱۰ کلمه یا عبارتی را که باید یاد بگیرید بردارید، در اتاق خود قدم بزنید و هر کلمه یا عبارت را به طور ذهنی روی یک شیء قرار دهید. پس از آن، در اتاق قدم بزنید و سعی کنید به یاد بیاورید که هر کلمه در کجا قرار دارد. سپس چشمان خود را ببندید و اتاق را به صورت ذهنی تصور کنید، سعی کنید همه کلمات را دوباره به خاطر بسپارید، آنها باید به خوبی در حافظه ثابت شوند.

 

اثر اقدامات فیزیکی

تحرک نه تنها برای بدن مفید است، بلکه برای حافظه نیز خوب هست. اقدامات فیزیکی کار مغز را فعال می‌کند و ما شروع به به خاطر سپردن اطلاعات به طور فعال‌تر می‌کنیم. بنابراین، بسیاری از دانش آموزان مدرسه، هنگام مطالعه شعر، در اتاق قدم می‌زنند، در حالی که ابیات را با ضرب آهنگ گام‌ها هماهنگ می‌کنند. گردش خون بهبود می‌یابد، مغز اکسیژن بهتری تامین می‌کند و بنابراین فرآیند به خاطر سپردن سریع‌تر می‌شود.

نحوه استفاده: سعی کنید هنگام یادگیری لغات جدید یا ساختارهای دستور زبان در اتاق قدم بزنید یا تمرینات سبک انجام دهید. بنابراین شما نه تنها دانش، بلکه شکل فیزیکی را نیز بهبود خواهید داد که برای روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی فوق العاده است.

این ترفند روانشناختی ممکن است یک «عوارض جانبی» کوچک داشته باشد. برخی از افراد تنها زمانی می‌توانند اطلاعات آموخته شده را به خاطر ببیاورند که همان اقداماتی را که هنگام یادگیری آن انجام می‌دادند، انجام دهند.

 

اصل رویت

در بیشتر موارد، مردم بصری هستند، بنابراین ما نمودارها و جداول بصری را بسیار ساده‌تر از متن خالی درک می‌کنیم. به عنوان مثال، اگر شما نیاز به پیدا کردن یک ساختمان دارید، انجام این کار با دیدن نقشه بسیار آسان‌تر از خواندن توضیحات جاده از خانه خود به نقطه مورد نظر خواهد بود.

نحوه استفاده: بیهوده نیست که همیشه توصیه می‌کنیم از کتاب‌های درسی نویسندگان انگلیسی زبان به جای کتابچه‌های فارسی استفاده کنید که در آن دستور زبان به روشی پیچیده توضیح داده شده. در حالی که کتاب‌های درسی معتبر معمولاً از توضیحات کوتاه، نمودارها، جداول برای برجسته کردن موضوع گرامری استفاده می‌کنند. با وجود فقدان توضیحات به زبان فارسی، درک چنین کتابچه راهنمای کاربر آسان‌تر از کتاب درسی به زبان مادری شما است.

 

اصل تکرار

تکرار نه تنها یک اصل مهم برای یادگیری چیزهای جدید است، بلکه یک تکنیک روانشناختی بسیار ماهرانه است که به طور گسترده برای دستکاری آگاهی ما استفاده می‌شود. بنابراین تکرار مکرر اطلاعات باعث می‌شود که فرد ناخودآگاه آن را به خاطر بسپارد و کاربرد آن را بیابد. به تدریج، به نظر می‌رسد که این اطلاعات دیگر از خارج دریافت نمی‌شود، بلکه اعتقاد خودمان است. به همین دلیل است که اگرچه ما تبلیغات را دوست نداریم، اما همچنان ماست‌هایی با باکتری‌های زنده و خمیردندان‌هایی با اثر سفید کننده می‌خریم.

روش استفاده: حتما مطالب مورد مطالعه را تکرار کنید. فقط نابغه‌هایی با حافظه منحصر به فرد می‌توانند مطالب را در یک نگاه به خاطر بسپارند، در حالی که افراد عادی باید اطلاعات را چندین بار تکرار کنند تا بتوانند برای مدت طولانی در حافظه ذخیره کنند.

روانشناسی یادگیری زبان انگلیسی

۵ مشکل روانی یادگیری زبان انگلیسی

چقدر معلمان انگلیسی از زبان‌آموزان ناامید خود می‌شنوند: “من هرگز یاد نخواهم گرفت که انگلیسی صحبت کنم!” بسیاری از آنها معتقدند که همه، مطلقاً همه اطرافیانشان بهتر و درست‌تر از آنها صحبت می‌کنند و می‌نویسند و وضعیت غیرقابل جبران است. اگر تا به حال افکار مشابهی داشته اید، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

۱. شک به خود

«همه بهتر از من انگلیسی صحبت می‌کنند» این فکری است که تقریباً به ذهن هر زبان‌آموز می‌رسد. مشخصا این طور نیست. آیا می‌توانید دانش زبانی خود را به درستی ارزیابی کنید؟

واقعیت این است که بسیاری از مردم نه آنقدر درست بلکه با اعتماد به نفس صحبت می‌کنند. و این به هیچ وجه به این معنی نیست که آنها انگلیسی را بهتر می‌دانند. اعتماد به نفس را می‌توان و باید توسعه داد: اگر در این مسیر، روی خود کار کنید خواهید دید که چگونه کل زندگی شما به سمت بهتر شدن تغییر می‌کند.

۲. ناتوانی در تعیین اهداف واقع بینانه

در ابتدای یادگیری زبان انگلیسی، شما باید هدف اولیه خود را تعیین کنید و فقط روی آن تمرکز کنید. بر اساس هدف اصلی پیش بروید. اگر در حال یادگیری زبان انگلیسی برای کار و تجارت هستید، روی واژگان تجارت تمرکز کنید. در عین حال، ممکن است برای مدتی به تلفظ یا گسترش دایره لغات خود در خارج از تخصص انتخابی خود توجه زیادی نداشته باشید. خود را به تسلط بر کلمات و عبارات اساسی در حوزه مورد نیاز خود محدود کنید.

۳. ترس از اشتباه کردن

اینها کلماتی هستند که اساتید انگلیسی اغلب می‌شنوند: از صحبت با زبان انگلیسی خجالت می‌کشم، زیرا می‌ترسم اشتباه کنم. شما نباید اشتباهات خود را به دل بگیرید، زیرا، در کل، وظیفه اصلی شما انتقال درست افکارتان است. به هر حال، دانش متوسط ​​انگلیسی از نظر مهارت در زبان مادری خود نیز، همانطور که می‌گویند، “استاندارد” نیست. اشتباهات حتی برای افراد بومی نیز رایج است.

علاوه بر این، همه ما می‌دانیم که کشورهای انگلیسی زبان از ملیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف هستند، بنابراین با فردی که دانش ناقص زبان یا لهجه قابل توجهی دارد کاملاً دوستانه رفتار می‌شود. علاوه بر این، لهجه خارجی اغلب به عنوان یک جزئیات جذاب تلقی می‌شود که توجه علاقه‌مند را به صاحب خود جلب می‌کند.

ترس از اشتباه تأثیر منفی بر رشد مهارت‌های گفتاری شما دارد. بنابراین از اشتباه کردن نترسید (احتمالاً این را صدها بار شنیده‌اید). اگر کسی شما را اصلاح کرد خجالت نکشید، اینگونه به ایده‌آل نزدیک می‌شوید.

۴. ترس از سخنرانی در جمع

“من از صحبت کردن در کلاس می‌ترسم زیرا از همکلاسی‌هایم خجالت می‌کشم.” بدیهی است که کلاس‌های گروهی برای شما مناسب نیست. به دنبال یک جایگزین باشید. بهتر است زبان انگلیسی را با آموزش مکالمه زبان انگلیسی به روش CLT به تنهایی مطالعه کنید.

ترس از صحبت کردن در جمع زندگی بسیاری از مردم در سراسر جهان را خراب می‌کند، حتی اگر به زبان مادری خود صحبت کنند. این یک فوبیای شناخته شده است و وظیفه شما این است که بر آن غلبه کنید. همچنین می‌توانید در دوره‌های گروهی انگلیسی شرکت کنید که اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

۵. ترس از خنده دار به نظر رسیدن

“من می‌ترسم اشتباه کنم زیرا آنها به من خواهند خندید.” آیا تا به حال به شخصی که سعی می‌کند فارسی صحبت کند و آن را ناقص انجام می‌دهد خندیده‌اید؟ احتمالا بیشتر سعی کردید متوجه منظور آن شخص شوید. البته اشتباهاتی وجود دارد که نمی‌توان با چهره جدی به آنها گوش داد.

بنابراین، با کسانی که به شما می‌خندند، مدارا کنید: بالاخره هر یک از کسانی که زبان می‌آموزند حداقل یک بار در زندگی خود اشتباه مشابهی را مرتکب شده‌اند. شرم آور است؟ رها کردن برنامه‌های خود از ترس اشتباه کردن، توهین آمیزتر است. بنابراین، ترس را دور کنید! ترس‌ها می‌آیند و می‌روند، اما دانش باقی می‌ماند. کسانی که ریسک نمی‌کنند انگلیسی هم نمی‌آموزند!

یک درخت بلوط بزرگ از یک دانه ریز رشد می‌کند. بلندترین ساختمان جهان از اولین آجر ساخته شده است. یک راه طولانی با اولین قدم شروع می‌شود.

جمع بندی روانشناسی یادگیری زبان

از نظر تجربی، دانشمندان موفق شدند متوجه شوند که حافظه ما ۷ +/- ۲ واحد اطلاعات را در یک موضوع کاملاً جذب می‌کند. به همین دلیل است که با وجود محبوبیت روش‌های فریبنده یادگیری زبان، نمونه‌های بسیار کمی از افرادی را می‌بینیم که واقعاً موفق به انجام این کار شده‌اند. و همه به این دلیل است که حافظه کوتاه مدت بی نهایت نیست. سعی کنید بیش از ۵ تا ۹ کلمه جدید در روز یاد نگیرید، سپس آنها به طور معمولی به خاطر سپرده می‌شوند و زمان برای تکرار آنها خواهید داشت. به سراغ کیفیت حافظه بروید نه کمیت.

بنابراین، اکنون می‌دانید که چگونه از ویژگی‌های روانشناختی ما به نفع خود استفاده کنید. امیدواریم این ترفندهای ساده به شما در بهبود مهارت های انگلیسی کمک کند. اما تنها با تکیه بر ترفندهای روانشناختی، نمی‌توانید زبان انگلیسی را یاد بگیرید.

۵/۵ - (۲۵ امتیاز)
تعیین سطح زبان انگلیسی

 

دیدگاه‌ها (0)

  • دیدگاه های فینگلیش تایید نخواهند شد.
  • دیدگاه های نامرتبط به مطلب تایید نخواهد شد.
  • از درج دیدگاه های تکراری پرهیز نمایید.
  • امتیاز دادن فقط مخصوص خریداران محصول می باشد.

*
*

ورود | ثبت نام
لطفا شماره موبایل خود را وارد کنید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد تایید را وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد